LOI

Loïs stelde deze vraag op 16 april 2024 om 21:19.

Goedenavond,

Even geen theoretische vraag of één met natuurkundeformules, maar ik hoop toch dat iemand mij kan informeren hierover.
Ik ben via LOI de cursus VWO Natuurkunde aan het volgen, zodat ik over enkele maanden kan worden toegelaten tot een universitaire bètastudie. 
U voelt de bui vast al hangen, maar dit is natuurlijk waardeloos geweest; zoveel dingen die niet kloppen, onvolledige informatie die verschaft wordt etcetera etcetera... Ik ben onwijs veel tijd kwijt geweest aan uitzoeken hoe het allemaal nou wél zit en nu het voortentamen nadert, vraag ik me af of ik het wel ga halen met de kennis die ik bij LOI heb opgedaan. Hoe dan ook, waar voor m'n geld is een ander verhaal.
Ik heb wel onwijs veel profijt gehad van deze website, dus daarvoor dank. Toevallig ben ik hier ook meerdere situaties tegengekomen waar mensen precies het zelfde ervaarden wat LOI betreft.
Vandaar dat ik nu de volgende vraag heb, mocht het wat waard zijn; is er iemand die ooit, naar aanleiding van de slechte kwaliteit van deze cursus, een klacht heeft ingediend bij LOI waar ze daadwerkelijk wat aan hebben gedaan (en met 'wat aan hebben gedaan' bedoel ik iets waar je zelf ook wat aan hebt gehad, niet alleen de drie voorbeelden verbeteren die je hebt bijgevoegd bij het sturen van je klacht - die reactie is mij namelijk al bekend...) of is het een verloren zaak?
Dank alvast voor de reactie!
Vriendelijke groet

Reacties

Theo de Klerk op 16 april 2024 om 23:38
Ik hoop dat mensen zich melden. Het LOI (en vroeger ook PBNA) waren in de jaren 1970-80 gerenommeerd maar LOI lijkt dat niet meer te zijn als ik de reacties van deelnemers moet geloven.
Ook Radar krijgt gemengde berichten over LOI (https://radar-forum.avrotros.nl/cursussen-en-opleidingen-f88/zijn-opleidingen-van-loi-wel-goed-betrouwbaar-t58294.html )

Plaats een reactie

+ Bijlage

Bevestig dat je geen robot bent door de volgende vraag te beantwoorden.

Roos heeft drie appels. Ze eet er eentje op. Hoeveel appels heeft Roos nu over?

Antwoord: (vul een getal in)