Werken met de vraagbaak

Onderwerp: Overige onderwerpen

De vraagbaak is een populair onderdeel van natuurkunde.nl. In dit artikel lees je hoe je van deze vraagbaak gebruik kunt maken.

De vraagbaak is een populair onderdeel op natuurkunde.nl. Het is daarom wel handig als je weet hoe je er mee om moet gaan en welke dingen je allemaal kunt doen (zelf antwoord geven, gebruik van bijlagen). Alles hierover lees je in dit artikel. Het belangrijkste hierbij is, wat voor vragen je kunt stellen. Dat kun je in de volgende alinea lezen. Voor informatie over de andere zaken moet je jouw keuze (aangegeven in de balkjes met de pijltjes) eerst even aanklikken.

Welk soort vragen kan ik stellen?

Je kunt alles vragen dat met natuurkunde te maken heeft. Het helpt daarbij om zo concreet mogelijk te zijn. Hoe beter en gerichter je vraag is, des te concreter kunnen we een antwoord geven. We willen echter geen letterlijke opgaven uit je natuurkundeboek. Het is niet de bedoeling, dat beantwoorders jouw huiswerk maken. De opzet van deze vraagbaak is je te helpen te begrijpen waar je mee bezig bent. Vragen die enkel en alleen bestaan uit één of meerdere opgaven kunnen zonder kennisgeving verwijderd worden.

Houd er rekening mee, dat iedereen jouw vraag kan lezen.

Ga vanuit dit artikel direct naar de vraagbaak